Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Κ-15: Η ζωή εκτός γηπέδου!


Το χαλάρωμα στη λίμνη, τα παιχνίδια και η προετοιμασία.

Κούπα, μετάλλια, κάμερες, φωτογραφίες, χειροκρότημα. Κορυφή. Οι Παίδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης οι νέοιΠρωταθλητές Ελλάδος στο Super League K-15.
Η πορεία προς την κορυφή ήταν δύσκολη αλλά ωραία. Μέσα απ' αυτή την διαδικασία τα παιδιά έμαθαν να δουλεύουν "σκληρά" και έγιναν μια αγαπημέμη οικογένεια. 
Σημασία σ' αυτή τη διαδρομή έχουν οι στιγμές. Οι παρέες, οι έξτρα προπονήσεις ακόμη και οι "κόντρες" για το καλό της ομάδας. Οι Πρωταθλητές πριν... γίνουνΠρωταθλητές είχαν τις στιγμές τους και στα όμορφα Ιωάννινα. 
Μια ημέρα πριν από τον Τελικό αν και είχε ανοίξει ο ουρανός και έβρεχε συνεχώς η αποστολή πήγε στην λίμνη της πόλης για μια ωραία χαλαρωτική βόλτα. Η ομάδα που πέρασε πολλές ώρες στο ξενοδοχείο "χαλάρωσε" βλέποντας σε video την πορεία προς τον τελικό. Τα γκολ, τα πανηγύρια, τους όρκους νίκης, τους προπονητές να φωνάζουν... Όλοι κατάλαβαν πως κάτι σπουδαίο θα γίνει την επόμενη ημέρα... 
Το κατάλαβαν καλύτερα όταν τελειώσε η προετοιμασία... "Ότι έγινε έγινε στην προπόνηση. Τώρα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές. Δείξτε το ταλέντο σας και ζήστε την κάθε στιγμή", είπε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Τοπολιάτης με τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη να θυμίζει στα παιδιά σε ποια Ακαδημία αγωνίζονται! 
Το φινάλε της προετοιμασίας "γράφτηκε" στο βοηθητικό της ΕΠΣ Ηπείρου "Στάθης Τσανακτσής". Του τερματοφύλακα που ενώνει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Ήπειρο. Σ' όλη την Ελλάδα υπάρχει βαθιά ριζωμένη η ιδέα του Ολυμπιακού και τα παιδιά της Κ-15 το κατάλαβαν καλά αυτό στα Γιάννινα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου