Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Φορτούνης: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη» (video)


Ο Κώστας Φορτούνης αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OlympiacosTV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα κίνητρα της ομάδας, που είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, η καλή μπάλα και η Ευρώπη.


Αρχικά ανέφερε:

«Κατ' αρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Διατηρήσαμε το σερί που θέλαμε, ήταν δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, μετά την ισοφάριση του αντίπαλου, δεν αγχωθήκαμε, πιέσαμε και σκοράραμε δύο φορές».
  Και  συνέχισε.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν. Το περιμέναμε και όπως είπα πριν, θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε την ποιότητα να αντιδράσουμε και συνεχίζουμε».

Για τα κίνητρα του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα, καθώς η διαφορά από τους υπόλοιπους δεν καλύπτεται, είπε:

 «Εμείς έχουμε ακόμα κίνητρα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, έχουμε την Ευρώπη. Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι γιατί όπως είπα έχουμε στόχο την Ευρώπη, εκεί όπου θέλουμε να πάμε πάρα πολύ ψηλά».

Καταλήγοντας για το αν ο Β' γύρος θα είναι πιο εύκολος ή πιο δύσκολος, ο Φορτούνης είπε:


 «Πιστεύω τώρα ότι θα είναι πιο δύσκολος. Μας περιμένουν να μας σπάσουν το αήττητο που έχουμε. Παρόλα αυτά εμείς δείξαμε και σήμερα ότι είμαστε μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, πάρα πολύ καλά δουλεμένη και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε το ίδιο και μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου