Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Εξελίξεις στην επίθεση


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην επίθεση του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν πρώτα να δουν τις θα γίνει με την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην επίθεση του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν πρώτα να δουν τις θα γίνει με την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες, για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους» ή αν τελικά θα αποχωρήσει, για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Άουγκσμπουργκ, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός περιμένει τυχόν προσφορές για την παραχώρηση του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο Μεξικανός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Σικάγο Φάιερ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών από την ελληνική αγορά, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εφόσον τελικά αποχωρήσουν οι δυο ποδοσφαιριστές. Οι Βέλλιος και Μάντζιος είναι δυο λύσεις, που εξετάζει ο Ολυμπιακός, με τον πρώτο να έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.


Πηγή:  novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου