Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ΘΥΡΑ 7 στο πλευρό του Βαγγέλη! (photos)




Για μία ακόμα μία φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πρωτοπορούν σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και ειδικά για ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει ανιδιοτελώς την ερυθρόλευκη ιδέα!


Με ενημέρωσή της η ΘΥΡΑ 7 προ ημερών, γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή (06/11) θα πραγματοποιηθεί ψήσιμο και γλέντι στην ΘΥΡΑ 7 Πειραιά με τιμή 5€, έτσι ώστε όσα περισσότερα χρήματα μαζευτούν να δοθούν στον Βαγγέλη από την Γλυφάδα που δίνει αγώνα για τη ζωή του.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν βεβαίως στον Βαγγέλη για να ταξιδέψει και πάλι στο Λονδίνο έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τη θεραπεία του!

«Υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στις τάξεις μας που μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη και θέληση για ζωή. Ο Βαγγέλης απ’ τη Γλυφάδα. Ταξιδεύει μαζί μας, φωνάζει μαζί μας, μας τιμάει με τη φιλία του. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, θα βάλουμε πλάτη για να βοηθήσουμε τον δύσκολο αγώνα του αδερφού μας για ζωή. Την Παρασκευή 6/11/2015 στις 8 το βράδυ, η ΘΥΡΑ 7 οργανώνει ψήσιμο και γλέντι στη ΘΥΡΑ 7 Πειραιά με τιμή 5€, για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στη προσπάθεια που γίνεται για να πάει ο Βαγγέλης στο Λονδίνο και φέτος. Για τη θεραπεία του.

Για τη ζωή του. Για να συνεχίσει να μας δίνει μαθήματα θέλησης και ψυχής. Όποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί, μπορεί να περάσει απ’ το σύνδεσμο του Πειραιά καθημερινά 18:00 μ.μ-21:00 μ.μ και να συνεισφέρει τον οβολό του. Βαγγελάρα μαχητή, η δύναμή σου οδηγός σε κάθε αδυναμία μας. Όλοι οι σύνδεσμοι είμαστε κοντά σου!!!».

Ο ίδιος ο Βαγγέλης με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προ ημερών, θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει όσους τον έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής στη «μάχη» που δίνει  να καταπολεμήσει την ασθένειά του, ζήτησε όποιος μπορεί να τον βοηθήσει και πάλι ενώ επισύναψε την πιστοποιημένη απόφαση του ΙΚΑ για την ασθένειά του, καθώς και το ποσοστό αναπηρίας του, για να μην υπάρξει αμφιβολία από τον οποιοδήποτε ότι το ποσό των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί θα πάει αλλού και όχι στον Βαγγέλη για να ταξιδέψει στο Λονδίνο για την θεραπεία του.

«Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Όπως ξέρετε οι περισσότεροι και οι περισσότερες κάθε χρόνο πηγαίνω στο Λονδίνο σε ειδική κλινική για το θέμα της ασθένειας μου. Για να πηγαίνω όμως κάθε χρόνο βάζετε πλάτη ΕΣΕΙΣ , οι φίλοι και γνωστοί δίνετε ότι μπορείτε για να κάνω θεραπείες ,να πάρω νέα πειραματικά φάρμακα και να κάνω ειδικές εξετάσεις για να έχω μια καλύτερη και λιγότερο επίπονη ποιότητα ζωής. Έτσι ξεκινώ από σήμερα και ζήτω την βοήθεια σας πάλι, ότι μπορεί ο καθένας , και το πιο μικρό ποσό είναι πολύτιμο για μένα. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και θέλω να είμαι ειλικρινής και καθαρός απέναντι ΣΑΣ, σας επισυνάπτω την πιστοποιημένη απόφαση του ΙΚΑ για την ασθένεια μου καθώς και το ποσοστό αναπηρίας μου, τα ραντεβού στην κλινική του Λονδίνου όπου κρατάνε μια βδομάδα 7/12-14/12 καθώς και τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας μου. Είμαι αναγκασμένος να το κάνω αυτό για να μην υπάρχει καμία σκιά σχετικά με τα χρήματα».


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου