Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ρομπέρτο: «Πάμε για την 11η νίκη στο ντέρμπι» (video)



Το… σύνθημα για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρομπέρτο.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του Ολυμπιακού στο Onsports:    
Απέναντι στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια φρεσκάδα, όπως στα προηγούμενα ματς. Θεωρείς πως έπαιξε ρόλο η κούραση από τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από μερικές μέρες;

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Σε λίγες μέρες δώσαμε συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια, για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη και σε μερικά σημεία, η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά για μία ακόμα φορά, είχαμε την κατάλληλη διάθεση, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες σε ισάριθμα ματς στην Super League. Μπορεί να πάρει την 11η στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό;

«Ναι, γιατί όχι; Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε κερδίσει 10 αγώνες στην σειρά και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την 11η νίκη στο ντέρμπι. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι, αλλά είμαστε σε καλό σημείο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολο είναι;

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ένα πρωτάθλημα, μία σεζόν διαρκεί πολύ και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Εμείς όπως θα το προσπαθήσουμε. Πρέπει να κοιτούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην χάσουμε, να είμαστε στο πιο δυνατό επίπεδο που μπορούμε και γιατί να μην τα καταφέρουμε;».

Τέλος, θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο…

«Ότι και να πω είναι λίγο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) μπορεί να μην ήμασταν το ίδιο καλοί, όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά κάθε φορά είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα».

Δείτε τα επιτεύγματα του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου