Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Ο Τζόρτζεβιτς μας έβριζε τις μάνες» (video)


Ο  προπονητής του Ολυμπιακού, αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, μετά από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Μίλαν Τόμιτς και Σάσα Τζόρτζεβιτς, εξηγώντας ωστόσο το λόγο.

  Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πριν αποχωρήσει:

«Στο τέλος του αγώνα και ενώ ο συνεργάτης μου Μιλαν Τόμιτς μιλούσε στους διαιτητές δέχθηκε μία χυδαία επίθεση από τον αντίπαλό μου προπονητή. Και για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις και να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον αντίπαλο προπονητή. Αν θέλετε δηλώσεις θα κάνω έξω».

Ακολούθως, μίλησε στην κάμερα της Nova:

«Ο Τόμιτς πήγε να συζητήσει με τους διαιτητές και δέχτηκε επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή δίχως λόγο και στην φυσούνα συνεχίστηκε αυτό με τον καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καλάθη. Ο Τόμιτς μιλούσε με τον κύριο Παναγιώτου που είχε κάποια σφυρίγματα που πιστεύουμε πως καθόρισε το παιχνίδι και αυτό δεν άρεσε στους αντιπάλους μας και του επιτέθηκαν φραστικά. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη συνέντευξη τύπου.

Δεν με απασχολούν οι συγνώμες. Ρωτήστε τον ίδιο, δεν είναι ερώτηση αυτή, δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με ένα τύπο που βρίζει τις μάνες του συνεργάτη μου. Δεν με απασχολεί τι θα κάνει στο μέλλον εκείνος, εγώ όμως είμαι ξεκάθαρος.

Για το ματς τώρα, παρότι χάσαμε αποδείξαμε στο παρκέ ότι ήμαστε καλύτερο από τον Παναθηναϊκό. Επιβάλλαμε από την αρχή τον ρυθμό μας, αλλά το κακό μας σημείο ήταν ότι κάναμε πέντε λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα οποία τελικά άλλαξαν το ματς. Παλέψαμε και ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος».


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου