Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Κασάμι: «Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη της ομάδας και του προπονητή»


Ο  Παϊτίμ Κασάμι, μιλώντας μετά το ματς εξήγησε την  αγωνιστική του αναγέννηση στην εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τη διοίκηση και από τον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα.


Για το ματς με τη Ντιναμό Ζαγκρεμπ

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα πολύ δύσκολο γήπεδο κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Χαίρομαι πολύ διότι καταλάβαμε ότι πρέπει να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο και να πάρουμε αυτή τη νίκη. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολύ σημαντική νίκη και το γκολ μας δίνει φτερά».

Θα περίμενες ότι θα ήσασταν πρώτοι με την Μπάγερν αυτή τη στιγμή;

«Κοιτάζουμε κάθε ματς, το ένα μετά το άλλο. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Έχουμε τώρα το εντός έδρας ματς με τη Ντιναμό. Δεν επαναπαυόμαστε, θα δώσουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε στον στόχο και φυσικά να προκριθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες».

Μια αναγέννηση για τον Παϊτίμ Κασάμι. Τι πηγαίνει τόσο καλά για σένα;

«Σκέφτομαι μόνο την δουλειά. Πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο γιατί είμαι νέος, αλλά αισθάνομαι την εμπιστοσύνη που μου δίνει ο σύλλογος. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής, για αυτό και αποδίδω τόσο καλά».

Σε ποιον αφιερώνεις αυτή τη νίκη;

«Την αφιερώνω στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και στον Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζερ μου, που είχε ένα δύσκολο καλοκαίρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου