Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Με το μυαλό στο Περιστέρι


Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στρέφει πλέον την προσοχή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος αφήνει πίσω του την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στρέφει πλέον την προσοχή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος αφήνει πίσω του την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την όγδοη νίκη τους στο εφετινό πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αγωνιστικές, κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά στον εφετινό τίτλο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης στο ΟΑΚΑ θα έχουν βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μάρκο Σίλβα θα ξεκινήσει από την Πέμπτη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Περιστεριώτες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί παράλληλα να ρίξει τους τόνους και να επαναφέρει στους παίκτες του στην ελληνική πραγματικότητα, μετά την εκτός έδρας νίκη στην Κροατία.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζίμι Ντουρμάζ. Τις προσεχείς ημέρες, ο Σίλβα θα δείξει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τον Ατρόμητο.


Πηγή: novasports 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου