Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μπουρούσης: «Πόνεσαν τον Ολυμπιακό οι ήττες και θα έρθει αποφασισμένος»


Ο  Γιάννης Μπουρούσης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ενώ τόνισε πως η Λαμποράλ Κούτσα θα πρέπει να είναι την Παρασκευή ακόμη πιο προσεκτική στον μεταξύ τους αγώνα στη Βιτόρια, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται πληγωμένοι και άρα πιο επικίνδυνοι.

Ο  διεθνής σέντερ τόνισε

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια. Παίζουν πολύ δυνατά και μετά την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό είμαι σίγουρος πως θα έρθουν εδώ αποφασισμένοι να δώσουν το 100% και να νικήσουν. Από την πλευρά μας είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητή μας για να κερδίσουμε».

Για να προσθέσει:

«Έχουν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που τους πονά. Όμως εδώ μιλάμε για την Ευρωλίγκα, μια διαφορετική διοργάνωση, στην οποία ο Ολυμπιακός θέτει στόχο να είναι στο Final Four και θα έχει μεγάλο κίνητρο».

Όλοι λένε για τον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη, αλλά ο Καρδιτσιώτης άσος δεν εστιάζει σε έναν παίκτη:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να τους σταματήσουμε όλους».

Ο Γιάννης Μπουρούσης ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου της Βιτόρια:

 «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν το ματς και να μας βοηθήσουν, γιατί η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, για το δικό του ρόλο και τις καλές του εμφανίσεις είπε:


«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ και πίστεψαν σε μένα. Κάθε μέρα προσπαθώ να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Δεν αισθάνομαι ηγέτης, απλά ένα μέλος της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου