Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΘΥΡΑ 7: «Σας πείραξε που ταξιδεύουμε και έχουμε ένα πιστεύω»


Η  ΘΥΡΑ 7, εξέδωσε ανακοίνωση, για την απίστευτη ταλαιπωρία και το οργανωμένο σχέδιο της Αστυνομίας για να κόψει την εκδρομή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη
, λέγοντας ότι  κάποιοι πειράχτηκαν από την συγκεκριμένη εκδρομή, ενώ απέδωσαν ευθύνες στην Αστυνομία για την ανικανότητά της να διαφυλάξει την τάξη με περίπου 350 φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στα πούλμαν, εκδρομή για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα στον Εύοσμο. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, σε μία χώρα που τις συνταγματικές ελευθερίες τις έχει κάνει κωλόπανο. Για μια ακόμα φορά όμως βρίσκεται κάποιος κύριος Μωυσίδης, (Αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης), που στήνει ολόκληρο σχέδιο καταστολής για να την κόψει, ενώ ήδη είμαστε στην Κατερίνη.

Ο εν λόγω κύριος παίρνει την διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου και ωρύεται για να μας κόψει τα εισιτήρια! Αν δεν είσαι ικανός να διαφυλάξεις την τάξη με 350 φιλοξενούμενους, πληρώνεσαι τσάμπα κύριε Μωυσίδη και τράβα να παραιτηθείς. Σας πείραξε που ταξιδεύουμε και έχουμε ένα πιστεύω. Σας χαλάει που είμαστε ζωντανοί και όχι σάπιοι σαν και εσάς.

ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.


ΘΥΡΑ 7».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου