Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Χρ. Τσιλιγκίρη: «Στηρίζουμε την προώθηση του αθλητισμού» (video)


Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας, μίλησε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 (90,4 FM) η γενική διευθύντρια του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.


Η κ. Τσιλιγκίρη εξήγησε πως ο σύλλογος του Ολυμπιακού στέκεται υποστηρικτικά δίπλα σε όλες τις δράσεις που αφορούν στην προώθηση και την ανάπτυξη του αθλητισμού και των αρχών του και ανέλυσε τις ενέργειες που έχει προγραμματίσει ο Ερασιτέχνης μέσω του “Be Active”. 

Προσκάλεσε, μάλιστα, τους δημότες του Πειραιά, και όχι μόνο, να παραβρεθούν την Πέμπτη (24/9, 19:00) στο Δημοτικό Θέατρο, όπου υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν., οι προπονητές και οι αθλητές των τμημάτων Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού (Πυγμαχία, Τάε Κβο Ντο, Κικ Μπόξινγκ, Καποέιρα) θα παρουσιάσουν τα αθλήματά τους.

Όπως εξήγησε η κ. Τσιλιγκίρη, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει ενεργά δίπλα στους πρωταθλητές του συλλόγου και αποκάλυψε πως οι επόμενες δράσεις του Ερασιτέχνη για το “Be Active” θα πραγματοποιηθούν την άλλη εβδομάδα με τη συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ γυναικών και των ακαδημιών βόλεϊ.


Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου