Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μανιάς: «Μπλάκαουτ μετά το 30’»




Στην  εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 30' της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Μιχάλης Μανιάς κάνοντας λόγο για μπλακ άουτ.


Τα  πρώτα λόγια του επιθετικού των Ηπειρωτών στην κάμερα της Nova ήταν:

 «Πιστεύω στα πρώτα λεπτά είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Μετά το 30' πάθαμε ένα μπλακ άουτ. Βρεθήκαμε σε μία άσχημη μέρα για εμάς και σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, καταφέραμε στο ημίχρονο να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με 3-0. Μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, δεν μας βγήκαν, πέτυχε άλλα δύο γκολ ο Ολυμπιακός και βάλαμε στη συνέχεια εμείς ένα γκολ».

Ερωτηθείς για το αν το 15λεπτο που ο ΠΑΣ δέχθηκε τρία γκολ ήταν καθοριστικό, εξήγησε:

«Σίγουρα, όταν η ομάδα δέχεται σε 15 λεπτά τρία γκολ, δεν γίνεται να μην είναι το καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις γιατί παίζαμε και με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα των παικτών είναι μεγάλη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε αγωνιστική. Σήμερα, βρεθήκαμε σε κακή μέρα, αλλά ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη για εμάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου