Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κ-16: Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 0-4


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Ατρόμητου.


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του "Γαλαξία" στο Περιστέρι η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε πως χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει την εικόνα της. 

Ο Θεόδωρος Τσιριγώτης πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ της ομάδας μας στο 1' και στο 17' ενώ  στο 35' ο Ράμα μετά από ασίστ του Φυτόπουλου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70'  ο Τριαντάφυλλος Κοντός πέτυχε το 4ο γκολ του Ολυμπιακού. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με συνδυασμούς και πολύ επιθετικό. Στο δεύτερο με τις αλλαγές δείξαμε πως θέλουμε βελτίωση σε κάποιους τομείς. Είμαστε σε καλό δρόμο". 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Παπαγγελής, Σουρανής, Φυτόπουλος, Τσερκώνης, Κόγιας, Δήμος, Τσιριγώτης/ Οικονομίκος, Κοντός, Βασιλέρης, Παπαγεωργίου, Καισαρίτης, Καριμπίδης, Ντουμάνης, Γιαννακίδης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου