Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ντουρμάζ: «Όλη η Ελλάδα είναι με τον Ολυμπιακό»


Ο  Τζίμι Ντουρμάζ , με αφορμή τους Σουηδούς που αγωνίζονται στη χώρα μας έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα dn.se. Ο ακραίος του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για μεγάλη αντιπαλότητα των αθηναϊκών ομάδων με τον Ολυμπιακό και κατ’ συνέπεια με τον Πειραιά, ενώ ανέφερε πως όλη η Ελλάδα υποστηρίζει τον Θρύλο.


 Ο  Ντουρμάζ ανέφερε αρχικά:

«Η αντιπαλότητα με τις ομάδες της Αθήνας είναι μεγάλη. Σε κάθε παιχνίδι των ομάδων μεταξύ τους, το γήπεδο είναι γεμάτο».

 Και  συνέχισε:

«Δεν ξέρω ποιος έχει τους περισσότερους οπαδούς (σ.σ. στην Αθήνα), αλλά σε όλη τη χώρα, ο Ολυμπιακός έχει τους πιο πολλούς».

Εν συνεχεία, ο Σουηδός αναφέρθηκε στον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τον πήγε πίσω:

 «Ο τραυματισμός που είχα την άνοιξη παραλίγο να μου καταστρέψει την καριέρα. Μόλις είχα αρχίσει και τραυματίστηκα. Ήταν σκληρό αυτό που έγινε και είχα θυμώσει. Αλλά τώρα έχω πολλές προσδοκίες. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Αναφορικά με την πρόοδό του, ο Ντουρμάζ κατέληξε:


 «Είναι δύσκολο να το πω, καθώς ήμουν πολύ καιρό τραυματίας. Αλλά έχω εμπειρία και την κατάλληλη διαχείριση να γίνω πρωταθλητής. Παίρνεις αυτοπεποίθηση και κουράγιο να κάνεις περισσότερα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου