Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Φινμπόγκασον μπέρδεψε τον Ζάχοβιτς


Στη Χέρενφεϊν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Ζάχοβιτς, γιός του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού Ζλάτκο Ζάχοβιτς.


Ο 19χρονος επιθετικός που ξεχώρισε πέρσι με τη φανέλα της Μάριμπορ, παρουσιάστηκε από την ολλανδική ομάδα εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μετακίνηση.

«Η Ολλανδία είναι πανέμορφη. Το Χέρενφεϊν είναι μικρό ακόμα και σε σύγκριση με το Μάριμπορ που έχει 120.000 κατοίκους, αλλά και πάλι είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Δεν θέλω να κριθώ σε σχέση με αυτά που έκανε ο πατέρας μου, ο καθένας είναι διαφορετικός και πρέπει να κρίνεται με βάση αυτά που κάνει ο ίδιος», είπε ο νεαρός Σλοβένος, που όταν ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος είχε ξεχωρίσει στην ολλανδική ομάδα. Ή για να είμαστε ακριβείς...το προσπάθησε, καθώς δυσκολεύτηκε αρκετά για να προφέρει το όνομα του Ισλανδού:


«Η Χέρενφεϊν είναι μία καλή ολλανδική ομάδα. Όταν έμαθα ότι ενδιαφέρθηκε παρακολούθησα κάποια παιχνίδια της και αυτός ήταν ένας λόγος που με έκανε να πω το ναι. Έχει καλή φήμη στην εξέλιξη επιθετικών, ξέρω τον ο Φιν...Φιν..., είναι λίγο δύσκολο να προσφέρω το όνομά του, νομίζω τον έλεγαν Φίνμπογκσον! Ίσως θα πρέπει να προσαρμοστώ λίγο στο ολλανδικό σύστημα, αλλά πιστεύω ότι μου ταιριάζει».

Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου