Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Περέιρα: «Πέρασα φανταστικά στον Ολυμπιακό» (video)


Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Βίτορ Περέιρα για τον Ολυμπιακό και το περσινό του πέρασμα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων». 


Επίσης, αναφέρθηκε στο φιλικό της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως παρά τη νίκη 3-2 της ομάδας του, το ματς δεν ήτα εύκολο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στον Νίκο Γαβαλά και στην κάμερα του Novasports.

Για το περσινό του πέρασμα από τον Ολυμπιακό:

 «Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά την περσινή σεζόν, γιατί σήμερα βρήκαμε απέναντί μας μια δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει έναν καλό προπονητή και μια καλή οργάνωση. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους πρώην παίκτες μου. Το συναίσθημα στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό. Έχασα πολλούς φίλους στην Ελλάδα όταν έφυγα και είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο και τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε. Περάσαμε πέντε φανταστικούς μήνες. Τους ευχαριστώ για όλα».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

 «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι φανταστικοί. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες και την επόμενη σεζόν. Εύχομαι μια καλή σεζόν».

Για το φιλικό:

«Δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε, όμως δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Νομίζω πως θα έχει ο Ολυμπιακός μια εξαιρετική σεζόν. Βρίσκομαι στη Φενέρ τρεις εβδομάδες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση έκανε σημαντικές μετεγγραφές. Όμως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ένα καλό σύνολο. Ο Φαν Πέρσι έφτασε πριν λίγες ημέρες και τώρα δουλεύει πάνω στη φυσική κατάσταση. Μετά το τουρνουά θα μπει στην ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον ίδιο όμιλο του Champions League με τον Ολυμπιακό:

 «Αν γίνει αυτό, θα είναι καλό για εμάς, γιατί θα σημαίνει πως θα έχουμε ξεπεράσει τη Σαχτάρ».

Για τον ελληνικό Τύπο:


«Σας ευχαριστώ για όλα. Θα είμαι φίλος σας για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου