Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ερυθρόλευκα εγκαίνια στη μικρή Πόλη


Κάτοικοι Αφιόν Καραχισάρ είναι από την Κυριακή το βράδυ οι νταμπλούχοι Ελλάδας.


 Μία πόλη ιστορική, μία πόλη που ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις από την εποχή της Μικρασιατική Καταστροφής το 1922. Μία πόλη που ο Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να την «μεταλλάξει» σε μικρή Πόλη, Κωνσταντινούπολη δηλαδή και να την μετατρέψει σε τουριστική περιοχή.

Πριν από λίγους μήνες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του «Sports Complex". Πρόκειται για ένα μικρό αθλητικό χωριό. Εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου όπου θα δώσει ο Ολυμπιακός τα φιλικά με την Φενερμπαχτσέ και την Αντάλιασπορ και το οποίο είναι χωρητικότητας 15 χιλιάδων θέσεων, διαθέτει επίσης ένδεκα προπονητικά κέντρα. Τα δύο εξ αυτών με συνθετικό χλοοτάπητα. Επίσης έχει ένα ανοικτό και ένα κλειστό γήπεδο τένις, δύο κλειστά γυμναστήρια για μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ (χωρητικότητας 500 και 1.000 θέσεων) και ένα κλειστό κολυμβητήριο με πισίνα ημιολυμπιακών προδιαγραφών.


Πρώτη φορά το γήπεδο ποδοσφαίρου θα χρησιμοποιηθεί στο τουρνουά που συμμετέχει ο Ολυμπιακός μαζί με τις Φενέρ, Αντάλιασπορ και Μαρσέιγ. Και τα εγκαίνια θα γίνουν στον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενερμπαχτσέ που θα αρχίσει στις 8.30μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports 1 και από το novasports 1HD.

Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου