Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Έρχεται ο Ντιόπ...


Ο Μάρκο Σίλβα στη μεταγραφική σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη στου Ρέντη έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ όπως τονίσαμε από χθες, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη δρομολογήσει την απόκτηση του Σενεγαλέζου κόφτη.


Ο Ντιόπ άλλωστε έχει μείνει ελεύθερος από τη Λεβάντε και καθότι και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό περιμένει το τελικό κάλεσμα από τους Πειραιώτες για να κλείσει οριστικά το θέμα του και να μπει κατευθείαν στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας. Προφανώς και το θέμα του Ντιόπ βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την υπόθεση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που ναι μεν ο Ολυμπιακός τον Μάιο αγόρασε από την Αντερλεχτ, αλλά το ισχυρό πρέσινγκ της Φενέρμπαχτσε δεν έχει σταματήσει.


Οι Τούρκοι, παρά τις δύο αρνητικές απαντήσεις του Ολυμπιακού σε πρόταση που έφτασε ακόμη και τα 6 εκατομμύρια ευρώ, είναι αποφασισμένοι να κάνουν και νέα πρόταση (αν δεν την έχουν ήδη κάνει) για να μπορέσουν να πάρουν το «ναι» από τον Ολυμπιακό και να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σέρβο. Και αν μη τι άλλο το «πράσινο φως» του Σίλβα για τον Ντιόπ δείχνει πως κάτι τρέχει ακόμη με τον Μιλιβόγεβιτς που είναι να φτάσει στο Ζέεφελντ τη Δευτέρα μαζί με τους υπόλοιπους 4 διεθνείς και τον Μανιάτη. Το αν τελικά θα πάει ή όχι θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου