Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

«Οδύσσεια» έως το Αφιόν Καραχισάρ

 

Κάτοικοι Τουρκίας είναι από νωρίς το βράδυ της Κυριακής οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ζέεφελντ, αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής οδικώς για το Σάλτσμπουργκ, από όπου «πέταξαν» για την Κιουτάχεια.


Και από εκεί κατέληξαν οδικώς στο Αφιόν Καραχισάρ, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας έως το τέλος της εβδομάδας.

Στο διάστημα αυτό ξεχωρίζουν οι δύο φιλικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Afyon Cup». Την Τρίτη στις 8.30 το βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Φενερμπαχτσέ των Ρομπίν Φάν Πέρσι και Βίτορ Περέιρα και την Πέμπτη την ίδια ώρα την Αντάλιασπορ του Σαμουέλ Ετό. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το novasports 1 και από το novasports 1HD.

Η αποστολή των Πειραιωτών έτυχε θερμής υποδοχής στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στο Αφιόν Καραχισάρ. Το προσωπικό του ξενοδοχείο υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο με πολλές Ελληνικές Σημαίες και τον ύμνο του Ολυμπιακού να παίζει στα μεγάφωνα. Επίσης την ομάδα του Πειραιά περίμεναν πολλοί δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, και φωτογράφοι. Μάλιστα, ελληνική μουσική ακουγόταν μέχρι και στο snack room του ξενοδοχείου.

Οι προπονήσεις των νταμπλούχων επί τουρκικού εδάφους αρχίζουν τη Δευτέρα, καθώς την Κυριακή ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να μην βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο. Προφανώς και δεν ήθελε να τους επιβαρύνει μετά από το κοπιαστικό ταξίδι διάρκειας οκτώ ωρών που είχαν από τις αυστριακές Άλπεις έως τα βάθη της Μικράς Ασίας. Ένα ταξίδι που έμοιαζε με «Οδύσσεια».


Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου