Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ μιλάει για τον Μιλιβόγεβιτς



Σκοτάδι παρά φως στην υπόθεση της μεταγραφής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Φενερμπαχτσέ, έριξε ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Τζουλιάνο Τερανέο, όταν τον πλησιάσαμε οι απεσταλμένοι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης στο Αφιόν Καραχισάρ.
 

Κύριε Τερανέο, ακούγαμε διάφορα εδώ και πολύ καιρό. Ότι η Φενέρ κοιτάζει παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα για τον Μιλιβόγεβιτς; Τι γίνεται τελικά;


Τι γίνεται με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς; Νομίζω ότι δεν έπαιξε στο φιλικό (γέλια).
 
Διαβάζουμε στον τουρκικό Τύπο ότι η Φενέρ τον έχει βάλει στο "σημάδι". Μάλιστα, ξέρουμε ότι έχουν απορριφθεί από τον Ολυμπιακό και κάποιες προτάσεις που κάνατε για τον Σέρβο.

Δημοσιογράφοι είστε, μπορείτε εσείς να γράφετε ό,τι θέλετε...
 
Δεν το γράφαμε στην Ελλάδα. Οι ρεπόρτερ της Φενέρ το έχουν βγάλει το θέμα. Εδώ και ένα μήνα ακούμε και διαβάζουμε για Φενέρ και Μιλιβόγεβιτς από δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ.

Και εδώ να ξέρετε ότι γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν τους παρεξηγώ!
 
Κύριε Τερανέο, δηλαδή δεν ισχύει; Δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για τον Μιλιβόγεβιτς. Είναι όλα ψέματα; Ακόμα και τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, ο τουρκικός Τύπος με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο Αφιόν Καραχισάρ, γράφει ότι ξαναρίχνετε ματιές στον Λούκα.

(γέλια)... Εγώ ξέρω μόνο ένα πράγμα: Ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Φενέρ (γέλια). Πάντως για τον Μιλιβόγεβιτς δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Σας διαβεβαιώνω! Άλλωστε, μην ξεχνάτε κάτι. Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίζεται σε μία θέση όπου αποκτήσαμε με πολλά χρήματα τον Σόουζα από την Βραζιλία. Ένα παίκτη που θα τον δείτε τι καριέρα θα κάνει.
 
Δηλαδή τα διαψεύδετε όλα; Δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για τον Μιλιβόγεβιτς;

(γέλια)... Δεν υπάρχει κάτι.


Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου