Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Κερδίζει πόντους ο «Μπούχα»



Ο Μάρκο Σίλβα μετά και το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί τουρκικού εδάφους κόντρα στην Αντάλιασπορ, θα βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ή θα αποχωρήσουν.


Μετά και το παιχνίδι του Θρύλου κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αυτοί που έχουν δείξει να κερδίζουν έδαφος και τις εντυπώσεις, είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Φυσικά ο Φορτούνης είναι μέσα στη λίστα αυτή, καθώς ο νεαρός μέσος από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας δείχνει ικανός να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος είναι αρκετά ανεβασμένος και αποδεικνύει πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αποκορύφωμα, ήταν και η εκπληκτική ενέργεια στο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όπου ο Μπουχαλάκης έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητες που διαθέτει.

Έτσι, με τη συνολική εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα, δείχνει να κερδίζει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», με περισσότερους ρόλους μάλιστα σχετικά με την περσινή χρονιά.

Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου