Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Θέλει να δείξει βελτίωση


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρίζεσπορ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους και ο Μάρκο Σίλβα θέλει από τους παίκτες του να δείξουν σημάδια βελτίωσης (19:00 Novasports 1).



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρίζεσπορ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους και ο Μάρκο Σίλβα θέλει από τους παίκτες του να δείξουν σημάδια βελτίωσης (19:00 Novasports 1). Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου φιλικού με την Ντούκλα Πράγας και να αρχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να αφομοιώνουν τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα έχει στραμμένη την προσοχή της και στον επιθετικό τομέα, προκειμένου να δει καλύτερη λειτουργία, συγκριτικά με το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας. Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το συγκεκριμένο ματς, έχουν τεθεί οι Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ομάρ, Ντουρμάζ και Ντοσεβί, οι οποίοι είχαν απουσιάσει στο πρώτο ματς, λόγω άδειας.

Δεν αποκλείεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις, με τους «ερυθρολεύκους». Στην αποστολή του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν επίσης οι Γούτας και Πάρντο, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι για τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας.


Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου