Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Συνεχίζει το μετεγγραφικό σαφάρι


Ο Ολυμπιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Μια από αυτές φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι ο Γουέλινγκτον Σίλβα, ο οποίος παραχωρείται από την Άρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη, με τη μορφή δανεισμού. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Φλουμινένσε, Λεβάντε, Ακογιάνο, Πονφερατίνα, Μούρθια και Αλμερία.

Επίσης, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει και την περίπτωση του Εβάρντο. Πρόκειται για έναν 28χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μάρκο Σίλβα από την Πορτογαλία. Ο παίκτης παραχωρείται από τη διοίκηση της Πόρτο.

Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ένας ακόμα παίκτης των «δράκων» του Οπόρτο. Πρόκειται για τον Ερνάνι, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της πορτογαλικής ομάδας. Η Γκιμαράες θέλει να επανεντάξει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού και σύντομα θα καταθέσει σχετική πρόταση στη διοίκηση της Πόρτο.


Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου