Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

«Ασημένια» στον κόσμο η Αραούζου


Έπειτα από μια συγκλονιστική εμφάνιση η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού,  Κέλλυ Αραούζου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ του Open Water στο 16ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν.


Ιδανική πρεμιέρα για τα ελληνικά χρώματα και την dream team της ελληνικής κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την Αραούζου να κατακτά τη 2η θέση στα 5χλμ ,με την 24χρονη κολυμβήτρια να ακολουθεί πολύ σωστή τακτική και στα 2.5 τελευταία χιλιόμετρα να κάνει την αντεπίθεση και να φορά στο τέλος το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος της.

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού χάρισε το 10 συνολικό μετάλλιο στην Ελλάδα στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, από τα οποία πλέον τα οκτώ έχουν έρθει στις αποστάσεις του Open Water.

Για την ίδια την Αραούζου είναι το πρώτο μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ήταν 4η στα 5χλμ πριν από δύο χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς στα νερά του λιμανιού της ισπανικής πόλης, η Αραούζου μαζί με τους Σπύρο Γιαννιώτη και Αντώνη Φωκαϊδη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ του ομαδικού.

Επιμέλεια: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου