Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ντάγκλας και Γέλαβιτς στη λίστα


«Βροχή» φτάνουν οι προτάσεις παικτών από μάνατζερ στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός ψάχνει για πολλές θέσεις με κυριότερη αναζήτηση αυτή τη στιγμή τον στόπερ, τον επιθετικό και τον δεύτερο εξτρέμ που θέλει να πάρει ο Σίλβα.


Προφανώς και η λίστα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όμως ενημερώνεται καθημερινά για τους παίκτες που προτείνονται για να μπορεί να έχει μια συνολική άποψη για τις επιλογές που διαθέτει. Τα τελευταία 24ωρα έχουν φτάσει στους «ερυθρόλευκους« ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις όπως αυτή του 27χρονου διεθνούς Ολλανδού στόπερ της Ντινάμο Μόσχας, Ντάγκλας που είναι υπό παραχώρηση.

Ο υψηλόσωμος δεξιοπόδαρος στόπερ, που μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους Ρώσους. Ενας ακόμη στόπερ που έχει προταθεί είναι ο Ισπανός Νταβίντ Λόμπαν που ανήκει στην Ελτσε και παραχωρείται ενώ βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βασική επιδίωξη του Σίλβα σε αυτή τη φάση είναι να μπορέσει να πάρει το «ναι» από τη Ζενίτ για την απόκτηση του Νέτο. Οσον αφορά την επίθεση, γίνεται ένας μικρός «χαμός» με τις προτάσεις και τις περιπτώσεις που εμφανίζονται. Μία ακόμη που έχει πέσει στο «τραπέζι» για τους Πειραιώτες είναι αυτή του Κροάτη στράικερ, Νίκιτσα Γέλαβιτς που ανήκει στη Χαλ και είναι σε αναζήτηση ομάδας, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

O διεθνής (36 φορές 6 γκολ) Κροάτης επιθετικός έπαιξε φέτος 42 ματς στη Χαλ με 12 γκολ και αποτελεί σίγουρα μια από τις καλές επιλογές, μαζί με τους Φακούντο Φερέιρα, Χιμένες, Λαριβέι και Οσβάλντο. Είναι χρακτηριστικό μάλιστα πως ο μάνατζερ του Οσβάλντο, Ντάριο Ντεκούδ, μιλώντας στο sdna.gr αποκάλυψε πως υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό όμως ακόμη δεν υπάρχει πρόταση σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα ο Σίλβα έχει πάντα την προσοχή του στραμμένη στους Εβάντρο και Ερνάνι για τον άξονα και τα άκρα αντίστοιχα, ενώ σύντομα θα αποφασίσει για τον Μουνιέ που περίμενε την τελική απάντηση του Ολυμπιακού. Η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει και νέες αλλαγές στον Ολυμπιακό με αποχωρήσεις και αφίξεις πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ερμελο.


Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου