Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Προς ΑΕΚ Καββαθά και Κοσμά!



Μεταγραφές με στόχο την διεκδίκηση των τίτλων θα κάνει φέτος η «Ένωση» στο γυναικείο βόλεϊ- Ενδιαφέρον και για Κωνσταντινίδου


Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι θα μπει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ακόμα περισσότερο τη φετινή χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr οι διοικούντες της «Ένωσης», έχουν στόχο να στελεχώσουν την ομάδα με 2-3 έμπειρες Ελληνίδες και με 2-3 ξένες, ώστε να διεκδικήσουν κάποιον τίτλο.

Για αυτό τον λόγο και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Άννα Καββαθά που πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας και την Σοφία Κοσμά που την τελευταία τετραετία ανήκε στον Ολυμπιακό.

Η 28χρονη κεντρικός όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από την ομάδα της Σαντορίνης και επιστρέφει στην ΑΕΚ με την οποία την σεζόν 2013-2014 έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η 22χρονη Σοφία Κοσμά φαίνεται –προς το παρόν- ότι δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό. Η νεαρή ακραία έχασε όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον είναι έτοιμη να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση της.

Το όνομα της Κοσμά είχε ακουστεί έντονα και το καλοκαίρι του 2013 για την ΑΕΚ, αλλά τελικά έμεινε στον Ολυμπιακό, ενώ στην «Ένωση» εκείνο το καλοκαίρι πήραν μεταγραφή οι Καββαθά και Γιακουμή.

Η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί και για την Αλίκη Κωνσταντινίδου που επίσης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Η 26χρονη κεντρικός έκανε καλή σεζόν με τις «ερυθρόλευκες», παίζοντας βασική στη μεγαλύτερη διάρκεια της.

Επίσης δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της Μαρίνας Τσοχατζή στην ΑΕΚ. Η 21χρονη πασαδόρος ήταν στο ρόστερ της «Ένωσης» το 2012, χωρίς να έχει πολλές συμμετοχές, αλλά φέτος θα έχει σημαντικότερο ρόλο, αν και υπάρχει η πιθανότητα να αποκτηθεί ξένη αθλήτρια στη θέση της.


Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου