Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Δεν έχει μπει μόνο ο ΣΚΑΪ στο στόχαστρο


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά στο στόχαστρο βρίσκονται κι άλλα ΜΜΕ που συκοφαντούν συστηματικά τον πειραϊκό σύλλογο.


Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/6), η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μία δριμεία ανακοίνωση εις βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, και της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη. 

Στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα μετά το συστηματικό πόλεμο λάσπης που δέχεται ο σύλλογος. Και από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ξεκαθάριζαν, την Τετάρτη (3/6), πως στο στόχαστρό τους δεν έχει μπει μόνο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Στο ίδιο... μέτωπο βρίσκονται κι άλλα ΜΜΕ.

Στον Ολυμπιακό έλεγαν χαρακτηριστικά: "Δεν είναι μόνο ο ΣΚΑΪ, ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης που έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα sdna.gr των Αλαφούζου-Μελισσανίδη και σε εκδότη πολιτικής εφημερίδας που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο των εκδόσεων. Όλοι αυτοί είναι ένα ενιαίο μέτωπο και έχουν, ήδη, οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη".

Επιμέλεια: redplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου