Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η υπόσχεση του Ντάνστον (video)


Ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας, Μπράιαντ Ντάνστον, μιλά στο sport-fm.gr για τα κλειδιά της αντιμετώπισης της κορυφαίας επίθεσης της διοργάνωσης. Ποια υπόσχεση δίνει ο σέντερ του Ολυμπιακού.


Ο καλύτερος αμυντικός της καλύτερης άμυνας της Ευρωλίγκας έχει πλήρη επίγνωση πόση δουλειά περιμένει τον ίδιο και τον Ολυμπιακό απέναντι στην καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.


Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr και αφού επισήμανε τα «κλειδιά» της αντιμετώπισης της ΤΣΣΚΑ και υποσχέθηκε μάχη με καρδιά στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη 

-Πώς προετοιμάζεται ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στην Ευρωλίγκα για να αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης;
 

«Πάντα προετοιμάζομαι με τον ίδιο τρόπο, με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι, να είμαστε πιο δυνατοί, να τους εμποδίσουμε να κάνουν αυτά που τους αρέσει να κάνουν και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όχι μόνο στην άμυνα, αλλά αρχίζοντας από εκεί να είμαστε δυναμικοί και στην επίθεση». 

-Όλοι μιλούν για δύο μεγάλα ατού της ΤΣΣΚΑ, τα μεγάλα κορμιά και την έφεση στο ριμπάουντ. Σίγουρα είναι δύο τομείς στους οποίους έχετε δώσει έμφαση…
 

«Ασφαλώς, πρόκειται για σημεία ‘κλειδιά’. Όταν τους αντιμετωπίσαμε στη Μόσχα χάσαμε με διαφορά τη μάχη των ριμπάουντ. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Αν κερδίσουμε στη μάχη των ριμπάουντ ή έστω καταφέρουμε να είμαστε κοντά, θα είναι σίγουρα υπέρ μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη». 

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; Αυτούς που είναι εδώ, αλλά και όσους θα βλέπουν από την Ελλάδα…
 


«Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να έρθουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα παίξουμε με καρδιά. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου