Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μπραμπόροβα: «Είναι κίνητρο να συνεχίσω» (video)


Μετά το βραβείο της MVP στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, η Ιβάνα Μπραμπόροβα άκουσε με έκπληξη από τα μεγάφωνα στο Ρέντη πως αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια και του πρωταθλήματος.

 Η Σλοβάκα ακραία μίλησε στην κάμερα του gavros.gr:


«Ηταν μεγάλη έκπληξη, δεν το περιμένα, δεν ήξερα καν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω υπέροχα, προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, και χαίρομαι που κατάφερα να πάρω αυτό το βραβείο, το εκτιμώ ιδιαίτερα. Πρωταρχικά, όμως, είμαι χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα».

Για το αν τελικά θα σταματήσει την καριέρα της, η Σλοβάκα ακραία τόνισε:

«Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, θα δούμε. Θα ακούσετε κάτι σύντομα, θα αποφασίσω σύντομα, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Είναι μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω (σ.σ. μετά το νταμπλ και τα δύο βραβεία MVP), αλλά μου λείπει το σπίτι μου και ο φίλους μου. Κάναμε σχέδια για να ξεκινήσουμε οικογένεια. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσουμε μαζί».

Για το αν θα της λείψει ο Ολυμπιακός και η αγάπη των φιλάθλων σε περίπτωση που αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση:

«Όλα έχουν θετικά και αρνητικά. Τώρα θα δούμε τι είναι καλύτερο, τι θα γίνει».

Το μήνυμά της στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Θέλω να πω “ευχαριστώ” σε όλους που μας στηρίξατε, που ήσασταν μαζί μας όλον τον καιρό, που μας περιμένατε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να γιορτάσουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε πολύ»!


Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στο gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου