Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στον Κοντονή η ομάδα του Ολυμπιακού (photos)


Η διοικητική ηγεσία, παίκτες και προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μιλώντας για το άθλημα και όχι μόνο. Δείτε τις φωτογραφίες.


Το μεσημέρι (14:30) της Δευτέρας (25/5), μέλη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία διακρίθηκε για ακόμη μία σεζόν στην Euroleague, όντας φιναλίστ της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη, έδωσαν το "παρών" στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Συγκεκριμένα, την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι προπονητές, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς, οι παίκτες των ερυθρολεύκων, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, ο Γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.


Η ομάδα, με τον αρχηγό της, παρέδωσαν στον Σταύρο Κοντονή ένα Ολυμπιακό λεύκωμα με φωτογραφίες από τα ένδοξα κατορθώματα της. Οι δύο πλευρές κουβέντιασαν για το μπάσκετ, αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στην Ελλάδα.











Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου