Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς χαστούκισε τον Λαμπιάντ (photos)


Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς χαστούκισε στην φυσούνα τον Λαμπιάντ και ο τελευταίος είπε για τον Τούρκο πως δεν έχει... μπάλες


Το βράδυ της Δευτέρας η Φέγενοορντ ηττήθηκε με 1-4 από την Φιτέσε στο Ρότερνταμ και μετά το σφύριγμα της λήξης ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς χαστούκισε στην φυσούνα τον Ζακαριά Λαμπιάντ.
  

Ο Τούρκος, ο οποίος φέτος παίζει ως στράικερ στην Φέγενοορντ, είχε νεύρα στο ματς και αρκετές φορές είχε έντονες συζητήσεις με τους αντιπάλους του.

"Μου έδωσε ένα χαστούκι στην φυσούνα. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν μόνο λόγια, ενώ με έψαχνε συνέχεια", τόνισε ο Μαροκινός άσος της Φιτέσε, ο οποίος στο 91' διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

"Πήγε στην φυσούνα και με περίμενε. Όπως φαίνεται είναι σκληρός τύπος εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά στο γήπεδο είναι ένα... μ****. Κατά την διάρκεια του ματς δεν είχε... αρχ****".

Όταν ρωτήθηκε αν απάντησε στο χτύπημα, ο Λαμπιάντ απάντησε: "Όχι, δεν ήθελα να λερώσω τα χέρια μου με ένα... μ****. Όπως και να έχει, ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες και στην φυσούνα και θα έχουν καταγράψει το χτύπημα".

Η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει αρχίσει την έρευνα και θα πάρει καταθέσεις από τους δύο παίκτες και τον διαιτητή, Μπιορν Κάιπερς.

Ο Λαμπιάντ με τον Κλάζι λίγο πριν πάει στην φυσούνα...






















Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου