Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Προτάθηκε ο Μπελφοντίλ


Ένα νέο όνομα τέθηκε στα υπόψιν του Ολυμπιακού, όσον αφορά τις λύσεις που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι' για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης ενόψει της νέας περιόδου. Πρόκειται για τον Ισάκ Μπελφοντίλ.  


Ο Αλγερινός (με γαλλικό διαβατήριο) στράικερ της Πάρμα, ο οποίος από τις αρχές Μαΐου έμεινε ελεύθερος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιταλικός σύλλογος. Ο 23χρονος (21/1/1992) σήμερα φορ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Κλερμόν, πριν τον "ψαρέψει" η Λιόν, που τον Ιούλιο του 2012 τον πούλησε στην Πάρμα έναντι σχεδόν 4 εκ. ευρώ. Τα 8 και οι 5 ασίστ σε 33 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στο Campionato έπεισαν την Ίντερ να ξοδέψει 10 εκ. ευρώ για την απόκτηση του.

Στο Μιλάνο όμως δεν έπεισε και έτσι μετά από έναν σύντομο δανεισμό στην Λιβόρνο τον Γενάρη του 2014, το καλοκαίρι του ίδιου έτους η Ίντερ τον πούλησε πίσω στην Πάρμα με 4 εκ. ευρώ. Ο Μπελφοντίλ δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν, εξαιτίας και των πολλών δυσκολιών, αγωνιστικών και οικονομικών που υπήρχαν στην Πάρμα φέτος, σκοράροντας μόλις 1 φορά σε 23 ματς. Συνολικά σε επίπεδο Serie A, ο Γαλλολαλγερινός μετράει 9 γκολ και 9 ασίστ σε 89 παιχνίδια και 4591 λεπτά συμμετοχής. Με την Αλγερία είναι διεθνής 12 φορές με 2 τέρματα.

Στα 23 του χρόνια ψάχνει για μια καινούρια αρχή και μια ομάδα που θα τους δώσει τα εχέγγυα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Με ύψος 192 εκατοστά λογίζεται ως φορ περιοχής. Ο Μπελφοντίλ προτάθηκε στον Ολυμπιακό (τον τσεκάρει με ενδιαφέρον η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά και οι Τραμπζονσπόρ, Λιόν), δίχως αυτό να σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν σίγουρα με την περίπτωση του. Εξάλλου οι έως τώρα κινήσεις στο Λιμάνι "μαρτυρούν" πως οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν για ένα δυνατό όνομα στην θέση του κεντρικού επιθετικού.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου