Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Λάσο: «Ξεκάθαρες ιδέες ο Ολυμπιακός»


Μιλώντας  στην «Realmadrid TV» ο Πάμπλο Λάσο κατέθεσε την άποψή του για τις ομάδες του F4, επιχειρώντας μία «ακτινογραφία» τόσο της αντιπάλου της Ρεάλ στον ημιτελικό της διοργάνωσης, Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, όσο και του έτερου ζευγαριού, Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Ο τεχνικός της «βασίλισσας», πάντως, εξέφρασε και τη βεβαιότητα του ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Ρεάλ να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην τρίτη διαδοχική της απόπειρα.

Αρχικά  ο Λάσο είπε:        

«Είμαι περήφανος που η Ρεάλ αναγνωρίζεται ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και βρίσκεται στο τρίτο διαδοχικό φάιναλ φορ».

 Και  συνέχισε:

«Είναι κάτι σαν τον Κύπελλο Ισπανίας, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πέρα από το πρώτο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει αρκετή ποιότητα και εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Γκάουντλοκ, Μπιέλιτσα και Βέσελι. Επίσης έχουν έναν καταπληκτικό προπονητή. Ο Ομπράντοβιτς έχει προπονήσει την Ρεάλ κι εμένα».

Μιλώντας για τους φιλάθλους, της Ρεάλ, είπε:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας θα μας βοηθήσουν. Εϊμαι χαρούμενος από το πόσο μας έχουν συμπαρασταθεί όχι μόνο φέτος, αλλά και τα περασμένα χρόνια».

Σχετικά με το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών, Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ, δήλωσε:


 «Ο Ολυμπιακός είναι μία συμπαγής ομάδα, η οποία έχει ξεκάθαρες ιδέες για τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Στην ΤΣΣΚΑ υπάρχει άφθονο ταλέντο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει τα πάντα και με την επιστροφή του Κιριλένκο έγινε ακόμη καλύτερη. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή και απρόβλεπτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου