Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ολα δείχνουν παραμονή του Βίτορ Περείρα


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε εύκολα (μετά το πρωτάθλημα) το Κύπελλο, επικρατώντας στον τελικό της Ξάνθης με 3-1 και η ολοκλήρωση της σεζόν, με την προσθήκη ενός ακόμα τροπαίου, φαίνεται πως βάζει τέλος στη φημολογία για το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού.


Μια μέρα μετά τον τελικό όλα τα σημάδια δείχνουν παραμονή του 47χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» και αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Πορτογάλο στον πάγκο. Ο Περέιρα ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο των Πειραιωτών τον Γενάρη, με την ομάδα του λιμανιού να είναι δύο πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τους δύο τίτλους, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Βέβαια, ο Πορτογάλος ανέλαβε τον Ολυμπιακό στα μισά της σεζόν και χωρίς οι επιλογές παικτών να είναι δικές του, και αυτήν τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή του 47χρονου τεχνικού.

Ο Περέιρα λοιπόν θα έχει λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι και θεωρεί ότι με τις επιλογές που θα γίνουν (και θα έχουν την έγκρισή του) θα μπορέσει να φτιάξει μια ομάδα όπως αυτός επιθυμεί και η οποία θα είναι σε θέση να παίξει όπως ο ίδιος θέλει. Παράλληλα, ο Περέιρα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την προετοιμασία και να δουλέψει την ομάδα του το καλοκαίρι, κάτι που δεν έγινε -φυσικά- πέρυσι, καθώς στην προετοιμασία του καλοκαιριού προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο Μίτσελ.


Πηγή:  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου