Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Επικυρώθηκε η βαθμολογία


Σε επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-5 προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5). Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ψήφισε "ναι", "λευκό" από τον Παναιτωλικό. Σάββας Θεοδωρίδης: "Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή ομάδα". 


Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5), αποφασίστηκε η μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1 έως 5 προκειμένου να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ στις 20 του μήνα, όταν και έχουν προγραμματιστεί. Ακόμα μία "σφαλιάρα" για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έθεσε σχετικό αίτημα για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας και ήταν η μοναδική που δεν ψήφισε στη διαδικασία.
  
Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και ψήφισε την επικύρωση της βαθμολογίας. ενώ ο Παναιτωλικός έριξε "λευκό". Η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5 έγινε κανονικά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας, ψήφισε "λευκό", σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας για την ομάδα του. Για τις θέσεις 6 και κάτω, δηλαδή. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν έγινε συζήτηση λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με τη δικαιοσύνη.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση, επικρότησε την στάση του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κ. Θεοδωρίδη:


"Ήρθα για δέκα λεπτά. Γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει συζήτηση να επικυρωθούν οι πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα γίνουν τα πλέι οφ. Για πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ να στηρίζει την απόφαση να επικυρωθεί η βαθμολογία και να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ. Τελείωσαν τα αστεία. Κάθε ομάδα θα κοιτάει τα δικά της συμφέροντα. Τον πρωταθλητή τον ξέρετε ήδη. Θα βγουν διάφορα παπαγαλάκια και θα βγάλουν πρωταθλητή άλλη ομάδα. Εμείς όμως είμαστε πρωταθλητές. Και ο κ. Μαρινάκης θα προετοιμάσει μία υπερομάδα για την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, επειδή κοιτάει τα συμφέροντα του".


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου