Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Με Σλούκα, αλλά χωρίς Παπαπέτρου


Ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στον αχίλλειο, θα ξεκουραστεί και θα μείνει εκτός από τους δύο πρώτους αγώνες του Ολυμπιακού. Κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο Σλούκας και επιστρέφει.


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την ημιτελική φάση της Basket League, έχοντας να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Άρη. Τα δύο πρώτα ματς θα γίνουν στο ΣΕΦ, την Τετάρτη (27/5-18:30) και την Παρακευή (29/5-18:30) και ο νικητής που θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς θα χρειαστεί να σημειώσει τρεις νίκες.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στις δύο ερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ. Ο 21χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στον αχίλλειο και χρειάζεται ξεκούραση, ώστε να επιστρέψει υγιής και έτοιμος ενόψει της συνέχειας.


Στα θετικά το γεγονός πως επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ο Κώστας Σλούκας. Ο 25χρονος γκαρντ ξεπέρασε την κάκωση στο ισχίο, αισθάνεται καλύτερα, δε νιώθει ενοχλήσεις και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο πρώτο ματς της σειράς κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ.

Πηγή:  redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου