Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Χωρίς Μάντζαρη, Ντάρντεν και Λαφαγιέτ στη Θεσσαλονίκη


Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Μάντζαρη, Ντάρντεν και Λαφαγιέτ, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα ώστε να ξεκουραστούν και να αναρρώσουν από τους τραυματισμούς τους.


Για την 25η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (6/5) το απόγευμα (17:00, ΝΟVAsports1) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, κάτι που αποφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs της Basket League. Δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό και για αυτόν τον λόγο οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να ξεκουράσουν ορισμένους παίκτες τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

Συγκεκριμένα, δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και παρέμειναν στην Αθήνα οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Τρεμέλ Ντάρντεν και Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Ο Έλληνας γκαρντ είδε το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού να πρήζεται και προφυλάχθηκε ενόψει της συνέχειας, ενώ το ίδιο αποφασίστηκε να γίνει και με τον 34χρονο φόργουορντ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, χτύπημα που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και αμφότεροι θα είναι στη διάθεση της ομάδας ενόψει του Final-Four της Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ύστερα από την θλάση που είχε υποστεί, ξεκουράζεται και ετοιμάζει τον εαυτό του ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Μιχάλης Τσαϊρέλης.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου