Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Επιβεβαιώθηκε το ταξίδι του Περέιρα στη Σκωτία



  
Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν πως ο Βίτορ Περέιρα πήγε προ ημερών στη Σκωτία, αλλά για προσωπικούς λόγους και όχι μεταγραφικές υποθέσεις.


Ταξίδι-αστραπή στη Σκωτία για προσωπικό λόγο πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή (17/5) ο Βίτορ Περέιρα. Φήμες έκαναν λόγο πως πήγε στη Γλασκώβη για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ρέιντζερς-Κουίν οφ Σάουθ για τα "μάτια" του Χάρις Βούτσκιτς.

Όπως τόνιζαν από τον Ολυμπιακό αργά το βράδυ της Τρίτης (19/5), το ταξίδι του Πορτογάλου προπονητή των Πειραιωτών δεν συνδέεται με κάποιο μεταγραφικό σκοπό και πραγματοποιήθηκε καθαρά για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, υπήρξε επιβεβαίωση πως όντως ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών βρέθηκε στη Σκωτία, αν και ερυθρόλευκες πηγές συμπλήρωναν πως "... ο προπονητής πήγε για προσωπικούς λόγους στη Σκωτία, οπότε μην μπαίνετε στον κόπο σεναρίων από παίκτες που παίζουν εκεί, γράφτηκαν ήδη αρκετοί!".

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα δημοσιεύματα την Τρίτη (19/5) σε Σλοβενία και Σκωτία επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 23άχρονο (21/8/1992) Σλοβένο επιθετικό μέσο Χάρις Βούτσκιτς, ο οποίος στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίζεται στους Ρέιντζερς της Γλασκώβης, στην Championship της Σκωτίας, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου