Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αγραβάνης: «Τα πάντα για την Ευρωλίγκα»


Σε  συνέντευξή του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού   θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που είχε φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά είπε πως η ομάδα έδειξε την αξία της απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε στην ικανότητα των μεγάλων κορμιών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε   ο 20χρονος φόργουορντ

Ποια είναι τα συναισθήματά του από τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Νιώθω δικαιωμένος για τον κόπο που έκανα όλη τη σεζόν. Είμαστε στο φάιναλ φορ, αλλά δεν είναι ακόμα τίτλος και εμείς θέλουμε πάντα να παίρνουμε τίτλους. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».

Πώς επηρέασαν την ομάδα οι πολλοί τραυματισμοί που είχε;

«Οι τραυματισμοί ήταν πάρα πολλοί φέτος, σχεδόν όλοι οι παίκτες αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά φανήκαμε δυνατοί στο τέλος και την πιο κρίσιμη στιγμή ήμασταν όλοι υγιείς. Έτσι, αποδείξαμε με την Μπαρστελόνα τις δυνατότητες της ομάδας».

Πώς βλέπεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Πως θα αντιμετωπίσετε τα πολύ ψηλά κορμιά που έχει;

«Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ δυνατά κορμιά και μπορεί να παίξει μάλιστα με τέσσσερις ψηλούς χρησιμοποιώντας τον Κιριλένκο στη θέση «3». Εμείς οι ψηλοί θα έχουμε πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ».

Πώς νιώθεις που είσαι στο φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό; Ζήλευες την επιτυχία που έχουν μέχρι τώρα ο Μάντζαρης και ο Σλούκας με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Όταν έβλεπα από την τηλεόραση τον Μάντζαρη και τον Σλούκα να σηκώνουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013, έλεγα πως είναι πολύ τυχεροί. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω και εγώ την ευκαιρία να κάνω κάτι ανάλογο φέτος». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου