Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Σπάει τα κοντέρ ο Ντουρμάζ



Την  Δευτέρα του Πάσχα, όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο  Τζίμι Ντουρμάζ γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων".


 Ο  Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με τον Σουηδό άσο των "ερυθρόλευκων" να σπάει κάθε κοντέρ και την Δευτέρα του Πάσχα να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Σουηδός άσος είχε χτυπήσει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 11/3, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η απουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογιζόταν στους 3 μήνες.

Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα ο Ντουρμάζ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Περέιρα για τα ματς του Ολυμπιακού.


Ο  Σουηδός φυσικά   δεν θα είναι στην διάθεση του για το ματς της Τετάρτης με τον Πανθρακικό όπως και οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαούι που την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν αλλά συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου