Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Πρίντεζης : «Θα παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι»


Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στο  RedGoal κάνοντας το δικό του απολογισμό για το ΤΟΡ16 που ολοκληρώθηκε, τις επικείμενες μάχες των πλέι-οφ της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα, το μειονέκτημα έδρας, αλλά και τους Σπανούλη-Χαντερ...

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του….

Αρχικά αναφέρθηκε στο ΤΟΡ16 όπου ο Θρύλος τελείωσε με ρεκόρ νικών 10-4 τις υποχρεώσεις του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μία πολύ καλή πορεία στο ΤΟΡ16 την οποία όμως δεν αντικατοπτρίζει η τρίτη θέση την οποία καταλάβαμε με την ολοκλήρωση του ομίλου, αλλά ξέχωρα από το παιχνίδι με τη Νίζνι έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόσκληση. Προκριθήκαμε για μια ακόμα χρονιά στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο από ‘δω και πέρα».

Σχετικά με το μειονέκτημα έδρας στη σειρά με τους Καταλανούς και το κατά πόσο επηρεάζει αυτό τους Πειραιώτες, ο «Πριντ» υποστήριξε:

«Σίγουρα έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του το μειονέκτημα έδρας. Κόντρα στη Μπαρτσελόνα θεωρώ ότι δεν θα έχουμε άγχος να αποδείξουμε κάτι και όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση στη σειρά των αγώνων. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά από την αρχή της σεζόν, είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με το τί κρατάει ο Ολυμπιακός από το ΤΟΡ16 και τί πρέπει να προσέξει ενόψει Βαρκελώνης, υπογράμμισε:

«Κρατάμε πάρα πολλά πράγματα από την μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε βελτίωση. Η Μπαρτσελόνα έχει δύο πάρα πολύ καλούς ψηλούς, ειδικά ο Τόμιτς διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι μετά τα short role που κάνει. Επίσης, ο Ναβάρο και ο Όλεσον είναι πολύ επικίνδυνοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τα ζημιά και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Το ίδιο και ο Ντόελμαν που αγωνίζεται στη θέση μου και κάνει καλή δουλειά. Γενικά, είναι μία πλήρης ομάδα που θέλει προσοχή σε όλους τους παίκτες της».

Τέλος, σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Οθέλο Χάντερ και το κατά πόσο θα επηρεάσει ενδεχόμενη απουσία τους στα ματς της Βαρκελώνης, υπογράμμισε:


«Ελπίζω να παίξουν γιατί η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Ακόμα, όμως, και αν δεν συμβεί αυτό, οι υπόλοιποι παίκτες θα παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Από την αρχή της σεζόν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες και να τις ξεπερνάμε, αλλά με τον Βασίλη και τον Οθέλο θα είναι καλύτερα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου