Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Με σοβαρότητα για το 42ο πρωτάθλημα



Σήμερα  (14/04) ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική, κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο οποίο θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά το 42ο της ιστορίας του.


  Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, έτσι ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί που θα αυξήσουν στους 11 τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και θα φέρουν πιο κοντά το πρωτάθλημα στο λιμάνι.


Μετά  την ήττα στα Γιάννινα, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως θα έρθει δεύτερη σερί «γκέλα» στο πρωτάθλημα, όχι γιατί υπάρχει κίνδυνος ουσιαστικός για τον τίτλο αλλά γιατί δεν θέλουν η ομάδα να εμφανίζει τέτοια σημάδια χαλάρωσης και να χαλάει την εικόνα της. Συνεπώς, στην τελευταία σημερινή (14/04) προπόνηση, το μήνυμα που θα περαστεί προς όλους θα είναι ξεκάθαρο. Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί  δύσκολα θα καταφέρουν να είναι στην αποστολή, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Μανιάτης. Αντίθετα, τα χαρμόσυνα ήρθαν από τον Τζίμι Ντουρμάζ που προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και ο Περέιρα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πάρει τον Σουηδό στην Κομοτηνή.

Ο  46χρονος προπονητής με ομιλία του προς τους «ερυθρόλευκους», τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να συνεχίσει με νίκες για να αποδείξει σε όλους πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου.

Απευθυνόμενος προς τους παίκτες του τόνισε:


«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη και σημαντική εβδομάδα για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε με Πανθρακικό και Λεβαδειακό και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά σε αυτούς τους δύο αγώνες. Φροντίστε, λοιπόν, όλοι σας να κάνετε αυτό που ξέρετε, για να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου