Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στο “τραπέζι” και η υπόθεση Μήτρογλου



Ήδη  στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει τον καλοκαιρινό τους σχεδιασμό με προτεραιότητα τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Μετά τους  Ντομίνγκες και Φουστέρ που οι υποθέσεις τους έχουν μπει στην τελική ευθεία, οι «Πειραιώτες» συνεχίζουν με τον Κώστα Μήτρογλου.


Μετά  το κακό διάστημα που είχε τους προηγούμενους μήνες,   ο διεθνής επιθετικός, έχει βρει για τα καλά τον εαυτό του και στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον κρατήσουν. Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει ούτε να σκέφτεται την επιστροφή του στη Φούλαμ, μιας και η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει να έχει άσχημη πορεία και στη Championship.

Στο  μυαλό του Κώστα Μήτρογλου λοιπόν, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε η παραμονή του στον Ολυμπιακό, είτε η παραχώρησή του σε ομάδα της Γερμανίας, όπου δηλαδή άρχισε και την επαγγελματική του καριέρα.


Δεν  πρέπει ωστόσο, να αποκλείσουμε την περίπτωση η Φούλαμ να θελήσει να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα της Κίνας. Αυτό το σενάριο αρχίζει να παίζει, μιας και οι Άγγλοι έχουν κάνει άνοιγμα σε αυτή την αγορά, με τον Μήτρογλου φυσικά να μην είναι καθόλου ζεστός σε μια τέτοια περίπτωση. Σε  αυτό την περίπτωση το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως αν προχωρήσει δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί απλούστατα δεν θα περνάει από το χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου