Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Γιουβέντους για Μαζουακού»


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calciomercato.com»,  η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνεται ήδη για τη μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι και κύριο μέλημα των ανθρώπων της είναι η απόκτηση ενός νεαρού αριστερού μπακ.


Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπέμπε Μαρότα και ο Φάμπιο Παρατίτσι ψάχνουν παίκτη να μπορεί να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, να είναι κάτω των 25 ετών και με σημαντική εμπειρία.

Στη σχετική λίστα, οι περιπτώσεις του  19χρονου Ισπανού Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια, για τον οποίο η τιμή εκκίνησης διαπραγματεύσεων είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η «παρουσία» των Ρεάλ και Ατλέτικο κάνει δυσκολότερα τα πράγματα. Μια δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του  Γέτρο Βίλεμς, του  21χρονου Ολλανδού μπακ της Αϊντχόφεν, για τον οποίο η τιμή εκκίνησης είναι τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Και ως τρίτη περίπτωση είναι του Αρτούρ Μαζουακού, για τον οποίο το δημοσίευμα τονίζει ότι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι εναλλακτική λύση και πως, εφόσον χρειαστεί, μπορεί να βοηθήσει στις συζητήσεις ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Πολ Πογκμπά και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δεχτεί μια πολύ καλή πρόταση προκειμένου να τον παραχωρήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου