Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αποφασίζει με Τσίπρα ο Κοντονής


Τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε με τους Βαγγέλη Μαρινάκη – Γιάννη Αλαφούζο και την Τετάρτη θα αποφασίσει για το αν και υπό ποιες συνθήκες θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα την Κυριακή.


Οι περισσότεροι (παράγοντες – παίκτες – ποδοσφαιριστές) θεωρούν δεδομένη την επανέναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή, όμως στην πραγματικότητα η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη (4/3) από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Το... “μάζεμα” από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας, η οποία έσπευσε να αναλάβει δεσμεύσεις σχεδόν για τα πάντα και η ανταπόκριση των προέδρων των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού την Τρίτη οδήγησε τους περισσότερους να συμπεράνουν πως το προσεχές Σαββατοκύριακο όλα θα επανέλθουν στους γνωστούς ρυθμούς.

Όμως ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή που είχε την Τρίτη το απόγευμα με Μαρινάκη – Αλαφούζο, έχει δεχθεί ουκ ολίγες εισηγήσεις από στενούς συνεργάτες του.


Μια εξ αυτών είναι η αναβολή και της τρέχουσας αγωνιστικής, μέχρι η Σούπερ Λίγκα να δεσμευτεί ακόμη περισσότερο για πολύ συγκεκριμένα και άμεσα εφαρμόσιμα μέτρα.

Δεύτερη, η οποία δεν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, είναι η διεξαγωγή της αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα της Λίγκας!

Σε κάθε περίπτωση, ο Κοντονής θα συζητήσει στην διάρκεια της Τετάρτης με τον Πρωθυπουργό δύο φορές: πριν και μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της πρώτης κατηγορίας. Θέλει να δείξει καλή διάθεση απέναντί τους, όμως ταυτόχρονα δυσπιστεί για πολλά από όσα τού λένε και τη Δευτέρα (9/3) συναντά και τον πρόεδρο της UEFA Mισέλ Πλατινί: να ένα επιπλέον δικό του χαρτί στο τραπέζι.

Πιθανότερο ενδεχόμενο βάσει των... δεδομένων της Τρίτης; Να γίνουν οι αγώνες, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Την Τετάρτη ξημερώνει άλλη μέρα... 

* Το ματς Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός προς το παρόν αντιμετωπίζεται ως κάτι ξεχωριστό. Ίσως επειδή είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. Αν υπάρχει περίπτωση αναβολής του; Απίθανο! Όμως ο Κοντονής έχει πολλά στο μυαλό του. Κυρίως, τις εισηγήσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Θα ξέρουμε οριστικά και αμετάκλητα το Σάββατο...


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου