Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χριστοφιδέλης: "Δεν είμαστε όπως πρέπει"


Όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης  μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Volley League ΟΠΑΠ,  ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τονίζοντας ωστόσο πως έχει την υποχρέωση να κοιτάξει μπροστά για το στόχο του πρωταθλήματος.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού:


 "Δεν είμαστε συνηθισμένοι τόσο εμείς, αλλά δεν έχουμε συνηθίσει και τον κόσμο σε τέτοιες συμπεριφορές. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε δικαιολογήσει, δεν είμαστε όπως πρέπει. Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει. Γενικότερα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν πιάσαμε καλή απόδοση.

Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε ότι μπορούμε, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Δεν χωρούν δικαιολογίες, όπως είναι η κόπωση. Είμαστε συνηθισμένοι σε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είμαστε καλοί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.


Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά. Έχουμε όλοι ευθύνες. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις και ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να τα καταφέρει. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά και πρέπει να συνέλθουμε για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Να προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε 40 ημέρες μπροστά μας, και είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου