Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σλούκας: "Κομβικό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε"


Ο Κώστας Σλούκας,  ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης κόντρα στην ομάδα του Ρεθύμνου,  μίλησε στο Euroleague Greece και χαρακτήρισε την αναμέτρηση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (13/03, 21:45) ως το πιο κομβικό παιχνίδι του Top 16.

   Αναλυτικά…


Όλα ξεκίνησαν, όμως, από το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί

"Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή", ήταν τα πρώτα λόγια για να προσθέσει ότι "δεν το κάναμε, δυστυχώς. Το Ρέθυμνο πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Πρόκειται για μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Στο δεύτερο μέρος, όμως μπήκαμε πιο δυνατά και από την άμυνα καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Ερωτηθείς για το αν η αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο ήταν ένα είδος προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Παρασκευής, με την Φενέρμπαχτσε, ξεκαθάρισε

"Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλει να κερδίζει το κάθε παιχνίδι. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στην Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια της ομάδας στο Top 16", ενώ για τα στοιχεία που κρατάνε οι Πειραιώτες ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής (13/03, 21:45) πρόσθεσε πως "πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι από την αρχή και να μην σπαταλάμε ένα ημίχρονο".

Απέναντι στους Κρητικούς είχε 13 πόντους και 11 ασίστ, πραγματοποιώντας ένα μεγαλοπρεπές νταμπλ-νταμπλ. Ήταν μια "δήλωση", όμως η εμφάνιση αυτή;


"Σε καμία περίπτωση δεν ήταν δήλωση από μένα. Εγώ κοιτάω, στον όσο χρόνο παίρνω στα παιχνίδια, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου