Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ρατσιστική επίθεση σε Καρεμπέ! (video)


Οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η αποθέωση του πράσινου ψέματος, καθώς στο "τριφύλλι" έλεγαν πως: "μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται ο Μαρινάκης". Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!


Σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο στο μπουθ που φιλοξενήθηκαν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων, στο ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, είχαν τοποθετηθεί φιμέ τζάμια, για... προστασία. Μάλιστα από το "τριφύλλι" δήλωσαν τα εξής: "Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος (Βαγγέλης Μαρινάκης) είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει", είχε πει χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια του ΔΣ της Superleauge ο πρόεδρος των πρασίνων. Η αποθέωση του ψέματος!

Όπως διαπιστώνετε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και "ανέβηκε" στην ιστοσελίδα spysports.gr, οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Όχι, δεν έχουν υπερφυσικές ικανότητες στην όραση. Απλά, δεν υπήρχε φιμέ τζάμι στη Λεωφόρο και έβλεπαν κανονικά τα μέλη των ερυθρολεύκων.

Η ρατσιστική χειρονομία και συμπεριφορά έγινε προς τον Κριστιάν Καρεμπέ που ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει κανένα φιμέ τζάμι, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το βίντεο-ντοκουμέντο είναι η τρανταχτή απόδειξη.



Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου