Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Εκτός μόνο ο Καββαδάς



Ο  Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία για του για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.


Ενόψει  της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (05/02, 21:45), συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές όμως ξέρουν πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο.

Άλλωστε  οι Μοσχοβίτες,  είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση, μέχρι στιγμής. Ωστόσο, στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν λείπουν και τα προβλήματα. Ο Βασίλης Καββαδάς δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, καθώς ο 23χρονος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί.

Τα  ευχάριστα όμως, έρχονται από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο νεαρός φόργουορντ ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς, παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα, ενώ εκτιμάται πως πολύ σύντομα (σε περίπου δέκα ημέρες) θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά.


Τέλος, όπως όλα δείχνουν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσουν την «ομάδα του στρατού» σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς έχουν μείνει μόλις 1000 εισιτήρια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου