Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Έπαιξαν κάνοντας ενέσεις οι Πρίντεζης, Χάντερ και Πέτγουεϊ


Πέρα από τον Πρίντεζη, με ελαφρά γαστρεντερίτιδα ταλαιπωρήθηκαν τόσο ο Χάντερ, όσο και ο Πέτγουεϊ, και αγωνίστηκαν κόντρα στη Μάλαγα κάνοντας ένεση.


Για ακόμη μία φορά οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα και αυταπάρνηση.

Ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρήθηκε με ιογενή γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο, βάζοντας ορούς, καθώς ο οργανισμός του ήταν εξαντλημένος. Κόντρα στη Μάλαγα όμως όχι μόνο φώναξε "παρών", αλλά ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, βοηθώντας σημαντικά τον Ολυμπιακό ώστε να φτάσει τη νίκη (13π, 5/7δ, 3ρ). Δεν ήταν έτοιμος, δεν ένιωθε απολύτως καλά, αλλά στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πολύτιμος για τους ερυθρόλευκους. Με ελαφρά γαστρεντερίτιδα όμως ταλαιπωρήθηκαν τόσο ο Οθέλο Χάντερ (για αυτόν τον λόγο έπαιξε και λίγο, για περίπου 10 λεπτά), όσο και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (17 λεπτά), αλλά αμφότεροι ήθελαν να δώσουν το "παρών" στο παιχνίδι.

Και οι τρεις (Πρίντεζης, Χάντερ, Πέτγουεϊ) μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών έκαναν ενέσεις ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει φυγόπονος παίκτης στο ρόστερ και αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου